Tényleg eltanácsolhatnak az iskolából?
Matematika miatt voltam kivizsgáláson.
az első vizsgálaton ténylegesen a matekra koncentráltak, a második egy IQ teszt volt. Az első alátámasztotta, hogy valóban vannak gondjaim belőle, csak sajnos a második is elég gyatrán sikerült.
Tudni kell rólam, hogy kognitív szorongásban szenvedek, ez is elég nagy hatással volt rá.
Igazából semmi féle diagnózist nem állítottak ki, nehezen tudom felhozni a megtanult dolgokat, ez miatt megy nehezen a matek.
Viszont nagyrészt csak azt a dumát tolták, hogy én semmiképp nem fogom tudni letenni az érettségit, keressek másik iskolát, (lassan 19 évesen), a korombeli emberekhez képest a tudásom nulla.
Zajlik még az ügy, hogy vagy elküldenek a bizottság elé, ahol van esély a felmentésre. Ha meg nem, akkor nem.
Viszont az nagyon szíven ütött, hogy azt mondták az iskola eltanácsolhat ezek a vizsgálatok után.
Egyáltalán nem tartom magam buta embernek, ez az IQ teszt nem tükrözi a valós tudásomat.
Mindig csak a matekkal volt gondom, hisz ezért is küldtek el ide. Szinte mindenből hármasra, négyesre állok jelenleg is. Nagyon tartok tőle, hogy valóban eltanácsolhatnak-e ez után.
Dehogy!
Mi okuk lenne rá? Gondolom nem vagy rossz gyerek, a jegyeid se rosszak annyira, az iskoláknak meg kell a fejpénz.
Bunkó parasztok, akik össze vissza fenyegetőznek, ennyi. Ne hallgass rájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!