FONTOS! Mik a feltételei annak, hogy valaki felnőttképzésben kutyakozmetikát oktasson?
Hát először is..megvan a mester képzésed? vagy csak egy 'mezei' kutyakozmetikus vagy okj jellegű vizsgával? (mert ez esetben sehogy..)
Van hozzá saját vállalkozásod,céged,magán vállalkozásod ahol tudod a gyakorlatot biztosítani (..van működő kutyakozmetikád)? Át tudod adni teljes mértékben a szükséges kinológiai alapismereteket (tudsz-e oktatni másokat az elméletre is,úgy ahogy azt kell?)? :D
Ezek a minimum alapfeltételek utána jön a neheze.De egyenlőre lássuk miből élünk..
Minden esetre itt hagyok egy linket,kerestem róla neked pontosabbat mert én csak pár alap dolgot mondtam.Az átképzés ilyen-és ehhez hasonló feltételeket kér.
Fura?
Ha mester fodrász oktat saját kozmetikában akkor minden rendben.Általános kinológiát,fajtákat és jellemzőket,magát a fodrász mesterséget fogja tanítani. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!