Átmentem a matekérettségin? Mással történt olyan, hogy az elnök lehúzta a pontjait?
Tegnap mentem be betekintésre. A matektanárom másfél hete azt mondta, hogy szóbeliznem kell matekból, erre most megnéztem az érettségi dolgozatot 25 pont van rajta. Nem értettem, hogy mi van felkerestem a tanárt megkérdeztem, hogy akkor hogyan is van ez és azt mondta, hogy igen valóban 25 pontom van, de még elnöki jóváhagyás kell, hogy véglegesen megtudjam, hogy átmentem-e. Mert ha lehúz egy pontot is automatikusan megbuktam.
És ezért szóbeli felkészítésekre kell járnom. Na most nagyon jó lenne tudni mert nem mindegy, hogy akkor kell szóbeli vizsgáznom egyáltalán. Ezt mikor lehet leghamarabb megtudni?
Mással is volt már ilyen helyzet, hogy ponthatáron állt vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Megadták végül a jobb jegyet vagy nem?
Ahogy látom beparáztatott az előző kérdésedből az 1#válaszoló :D
Ne parázz, szerintem kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy egyesével átnézze a dolgokat és belekössön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!