Corvinuson nem lesz állami idén?
Figyelt kérdés
Pénzügy számvitelnél a statisztikák alapján 0 fő jelentkezett államra. Megszűnik és csak az önköltséges marad?2021. máj. 31. 22:39
2/6 anonim válasza:
A Corvinus összes szakjánál így mutatja, ahogyan az első írja, valamilyen hiba lehet.
3/6 anonim válasza:
Szerintem azért lehet mivel nem az állam fizeti. Ugye kb tavaly óta Corvinus ösztöndíj az "állami" új neve, mivel alapítványi az egyetem. (de lehet hogy hülyeséget mondtam)
4/6 anonim válasza:
Valóban Corvinus ösztöndíj van az állami helyett, de a felvin államival van jelölve az is.
5/6 anonim válasza:
Az összesített statisztikában O állami hely van meghirdetve a Corvinuson.
6/6 anonim válasza:
#3 Viszont szinte az összes másik egyetem is mostantól alapítványi kézben van, azoknál mégis normálisan mutatja, plusz a Corvinus tavaly is alapítványi volt, akkor normálisan mutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!