Ez hogy működik?
Figyelt kérdés
Idegennyelvből anno közepeztem. Most pedig emelteztem. Azt mondták nekem, hogy az egyiket bizonyítványba kérhetem, a másikat pedig tanusítványban. Állítólag nincs a pontszámításban jelentősége, de kipróbáltam a felvi pontszámító kalkulátorában és ha az emeltet bizonyítványba raktam kevesebb pontom lett, mint mikor tanúsítványba raktam.
Mi a jelentősége? És élesben, hogy fog ennek a számítása történni? Nem értem sajnos…
2021. máj. 31. 11:22
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, ha a tanulmányi pontszámítást kapod (tehát duplázva kevesebb a pontod), az eredeti, bizonyítványos százalékaidat nézik a százalékok átlagolásánál. Tehát, ha az emelted százaléka alacsonyabb, mint a közép, és azt kéred bizibe, kevesebb lesz a pontod.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. máj. 31. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!