Lerontja a korrigált kreditindexem, ha szabadon választható tárgyat nem teljesítek?
Figyelt kérdés
Év elején felvettem egy szabvált, de rájöttem, hogy nem tudom teljesíteni, annyira nem is érdekel, viszont 3 kreditet adott volna.
Ha vizsgát sem veszek fel, nem foglalkozom vele, akkor is le tudja rontani a korrigált kreditindexem, ami alapján kapnám az ösztöndíjamat?
2021. máj. 30. 17:44
11/11 anonim válasza:
Tudsz beadni kérelmet talán, hogy le akarod adni. Nem tudom ennek van/volt-e határideje, meg az biztos, hogy fizetni kell érte. De gyanus, hogy erről már lecsúsztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!