Hogy lehet 4. alkalommal egy tárgyból vizsgázni dékáni engedéllyel?
Figyelt kérdés
Sajnos van egy tárgyam ahol a tárgyból megbuktam mind háromszor és hallottam ilyet hogy lehet kérni dékáni vizsgát? Ilyen tényleg van és ha igen hogy működik?2021. máj. 26. 10:56
1/4 anonim válasza:
Összekevered a tárgyfelvétellel. Általában 6x lehet vizsgázni egy tárgyból vagy 3 különböző félévben tudod felvenni a tárgyat, a 4. alkalomért kell dékáni engedélyt kérni, amire van egy formanyomtatvány.
2/4 anonim válasza:
Méltányossági vizsgára gondolsz? Ez egyetemfüggő, van ahol lehet ilyen kérésed de csak egyszer, van ahol oda is csak úgy mehetsz vizsgázni uv hétben ha van még lehetőséged.
Egy próbát megér, ha nagyon fontos tárgy és sokminden alapozódik rá. Ha nem játszottad még el a 3 felvétel, 6 vizsgázást és nem alapozódik, akkor nem biztos hogy erre használnám el az ilyen különlegesebb esélyem
3/4 A kérdező kommentje:
Most vettem először fel a tárgyat, igen dékani vizsgára gondolok.
2021. máj. 26. 11:13
4/4 anonim válasza:
Általában ha 5. Vizsga után vagy és 4. Targyfelvétel.
Pár éve változtattak és egy tárgyból csak 2 vizsgád lehet 1 félévben.
Melyik egyetem?
Formanyomtatvány van illetve meg kell indokolni, hogy mi miatt nem tudtad eddig letenni a vizsgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!