Ha harmadszorra sem sikerült megcsinálnom a főiskolán egy vizsgát, akkor a negyediket csak engedéllyel lehet fölvenni?
Méltányossággal talán.
De mivel már a legtöbb helyen vége is a vizsgaidőszaknak, max az utolsó előtti napja van, nem fogják elbírálni időben, vizsgaidőszakon túlit meg nyárra majd hülyék lesznek engedélyezni, az meg egy külön kérelem megint ugye. (kivéve ha augusztusban van UV hét, de akkor se jellemző)
Nálam még 3. tárgyfelvételnél is elutasították, pedig a 9 vizsgalehetőséget távolról sem volt esélyem kihasználni, hála egy kedves oktatónak (és aki azt mondja, hogy nem felsőoktatásba való az ilyen, az max valami btk-s büfészakon lehetett, ugyanis nálunk az évfolyam fele került ilyen helyzetben, egy tanár miatt, csak nem velünk van a baj akkor szerintem...)
Amikor még vizsgaidőszak volt májusban, akkor nem tudtam felvenni a vizsgát, annak ellenére, hogy a vizsgadíj ki volt fizetve.
Egyébként, ebben a félévben ebből a tárgyból kétszer vizsgáztam sikertelenül, harmadszor meg múlt félévben egyszer sikertelenül.
Ez a BGF KKFK, ahová járok.
Szociológia vizsgát negyedszerre is felvehettem, viszont amit nem tudtam felvenni vizsgát az a statisztika. Ebből is negyedszerre vizsgáznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!