Ha nem megyek el arra az érettségire ami a 6. tantárgyam lenne, annak nem lesz semmi következménye ugye?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ha nem sikerül a 6. nem baj mert úgyis lesz érettségim, mert az 5 tantárgy sikerült, de ha el se megyek a 6.ra akkor nem lesz semmi extra ugye?2021. máj. 18. 22:06
1/8 anonim válasza:
Következménye az lesz, hogy nem lesz belőle érettségid.
Ha a többi tárgyból sikerült nem megbuknod, akkor megkapod az érettségi bizonyítványt.
2/8 anonim válasza:
Hát ha nem mész el, a következő fizetős lesz, ha elmész és írsz egy rossz érettségit vagy nem lesz belőle semmi vagy pl lesz egy kettes érettségid, amit szintén javíthatsz bármikor szintén pénzért.
Szóval szerintem nem oszt nem szoroz.
3/8 anonim válasza:
Ha a 6.tantárgy kötelező, tehát nem te választottad magadnak és nem mész el rá akkor nem kapod mmeg az érettségit.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
3-as 5 tantárgy kötelező
2021. máj. 19. 21:31
5/8 anonim válasza:
Én 7 tantárgyból érettségizek úgy hogy kötelező,szóval tudom miről beszélek.
6/8 A kérdező kommentje:
én nem vágom te miról beszélsz alapból 5 tantárgy van 4 ami kötelező mindenkinek és az 5. pedig választható, azokon kívül már tök mindegy miből érettségizel, ha szeretnél választasz még 10-et, de ha nem akkor nem
2021. máj. 20. 12:59
7/8 anonim válasza:
Mivel kettannyelvu osztályba járok és szakmát is tanulok, emiatt az 5.tantargy a szakma amiből érettségizni kell, és mivel kettannyelvus vagyok ezért kell 2 tantárgy amibol angolul érettségizek kötelezően,nem választható.
8/8 anonim válasza:
Így van, a #7 nem beszél hulyeseget, nekem is így volt anno kozepsuliban, kettannyelvus voltam plusz szakközépiskolaba jartam, igy nekem is kötelező volt a 6 érettségi, amit mind az iskola választott, en csak ezen felul valaszthattam volna magamnak mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!