Hogyan tanuljak, holnapra ha holnap írunk 2 témazárót és egy kisdolgozatot?
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 17:06
1/11 anonim válasza:
A legfontosabbra a tz-k közül a legtöbbet, a többit pedig olvasd át, reggel kelj fel korábban és olvass el mindent mégegyszer.
Milyen tárgyak?
2/11 A kérdező kommentje:
Irodalom témazáró, természetismeret, és matematika kisdolgozat
2021. máj. 16. 17:44
3/11 anonim válasza:
Akkor matekból csinálj meg egy pár feladatot olvasd át az anyagot, az irodalmat tanuld a legtöbbet, és a természetet hagyd a végére.
Vagy kérd meg a szüleidet, hogy olvassák fel neked ha már fáradt vagy.
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi <3
2021. máj. 16. 19:45
6/11 anonim válasza:
Nem tudom milyen iskolába jársz, de csak gratulálni szeretnék a tanáraidnak. Azt ígérték, hogy nem fognak leterhelni egy diákot sem, mert tudják, hogy milyen nehézségekkel kellett megbirkózni az elmúlt időszakban. Ehhez képest látom a környezetemben és az unokáimon is, hogy nagyon félnek az elkövetkező négy héttől!!! Ne parázz, ne idegeskedj, nem ér az egész annyit. Ha ezt a pedagógusok nem látják be, akkor csak sajnálni tudom őket!!! Sok sikert!
7/11 anonim válasza:
A tz-re készülj mindenképp nagyon, meg arra amiből rosszabb az átlagod, vagy kétes. Én mindig kiszámolom a legrosszabb esetet, hogy mi van ha egyik tanrágyból 1-es lesz a dogám, akkor hogy fogok állni XD Aztán úgy készülök, hogy ahol a legjobban lerontanám, arra nagyon rágyúrok, ami meg javítható azt inkább elhanyagolom. Mondjuk ennek ellenére egyelőre az érettségi tárgyakból 5-ösre állok, de én is félek hogy szivatni fognak minket a tanárok ebben a 4 hétben és lerontok :/ 11-es vagyok, nálunk már számít az év végi jegy a továbbtanuláshoz, és itt ki akarom maxolni a pontokat, mert állatorvosira készülök.
9/11 A kérdező kommentje:
háát.. a tz-k négyesek lettek, a kisdolgozat meg 5-ös. Hála égnek
2021. júl. 14. 18:06
10/11 anonim válasza:
Ezek nem rosszak, ügyes vagy, így utólag. Remélem jól zártad az évet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!