Mi a menete egy emelt informatika érettséginek?
Tehát 7:30-ra megérkezek a terembe, és csak leülök egy random géphez?
Aztán ott gondolom át kell nézni, hogy rajta vannak-e az általam választott programok, és a vizsgakönyvtár?
Az azonosítót honnan fogom tudni, amit a lapra kell írni?
Hova kell majd mentenem a munkáimat?
Tudnátok még írni esetleg ilyen egyéb kis részleteket, ami eszetekbe jut?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!
Én középszintű infón voltam, viszont emelteztem (nem infóból):
nem, meg van adva, hova kell konkrétan ülnöd, mivel mindegyik gépen más ember kódjával létre van hozva egy üres mappa, ahova majd mentened kell a munkáid
igen, át kell nézni, de nem tudom, mi az a vizsgakönyvtár
az azonosító arra a borítékra lesz felírva, amibe bele kell tenned a feladatlapot, ezt név szerint osztják ki, de gondolom a emelten a mappádnak is a kód a neve, középen az igazi nevem volt a mappa neve
a munkáidat egy előre elkészített mappába kell mentened, aminek a kódod a neve, ott lesz az asztalon
Nálunk megvolt adva melyik géphez üljünk és milyen felhasználó névvel és jelszóval léphetünk be, illetve hogy hova mentsünk.
Igen, érdemes átnézni, h van-e minden rajta.
Nem szerepelt a kérdésben, de hasznos lehet:
A feladatlapra lehet írni, pipálni, stb.
Meg ugyanúgy oda kell majd írni, hogy van-e piszkozati ill. tisztázati pótlap. Ha lesz nagy üres rész, akkor azt is át kell húzni, mint ahogy a többi érettségin is.
Viszont úgy tudom, hogy a feladatlapon nem lesz semmi sem értékelve. Gyakorlatban legalábbis.
Köszönöm szépen, ezt sem tudtam. Eddig minden feladatlapot úgy kezeltem, mint a bibliát.
És az azonosítóm minden lap tetejére oda kell írnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!