Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt szintű informatika...

Emelt szintű informatika érettségi felkészülés menete?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kárpátalján élek, matek info szakosodáson vagyok. Jövőre (2019-ben) emelt szintű érettségit szeretnék tenni. Azért írok ilyen korán mivel szeretnék egy jól kidolgozott felkészülést csinálni hogy legalább a 90-95% meglegyen. Ami a tudásomat illeti C++ tanulok ezen kívül az összes Office programot elég jól tudom kezelni valamint alap szinten megy az SQL is, kép szerkesztést nem tanultam de az tuti menne magamtól is csak nemtudom hol kezdjem. Mit javasoltok hogyan kezdjem el, milyen stratégiát kövessek?

2018. aug. 4. 10:00
 1/2 anonim ***** válasza:
73%

Megoldod az összes előző évi érettségi feladatsort. (Szeptemberit és októberit is)

Ha ezek megvannak, akkor pedig jöhetnek a különböző feladatgyűjtemények.

Ha mind megy már 90% fölé, akkor az érettségin sem érhet váratlan meglepetés.

2018. aug. 4. 10:15
 2/2 A kérdező kommentje:
És az elmúlt év feladatlapjainál feladat tipusonkent menjek végig hogy először csak az Office aztán az adatbázis és így tovább vagy vegyem egyesével a tételeket és minden típust egyszerre?
2018. aug. 4. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!