Az egyetemi menzákon jár támogatás? És ha egyetemistaként járok középiskolába ebédelni? Nektek egyetemen mennyibe kerül egy ebéd?
Egyetemen teljesen magadnak kell intézni a kajálást. Támogatás szerintem nincs, mivel az egyetem már felsőoktatás, nem kötelező, míg a középsuliban 16 éves korodig tanköteles vagy.
Nálunk több közeli menza és étterem közül lehet válogatni. Oda mész, ahol tetszik. Menzákon van olyan is, hogy egész hétre előre fizethetsz a kajáért, és nem kell minden nap sorban állni.
Már 18 éves korig van tankötelezettség:)
Az egyetemen teljesen magadnak oldod meg a kaját, nálunk van étterem, de nem főznek gluténmentest, esetleg rendelésre, kb 700-1000 Ft egy menü. Esetleg olcsóbb ha megveszed a hozzávalókat és te főzöl magadnak az albiban vagy a koliban.
Nálunk sincs kimondottan menza, csak étterem, de ilyen gyorséttermi jelleggel, szóval tálca, sorbanállás, stb. Több féle kajából lehet választani, vannak napi menük meg minden féle. A végén a pénztárnál kell fizetni.
Nem sűrűn szoktam ott enni, olcsóbb ha otthon főzök, kibírom hazáig, a suliba olyan ételt viszek magammal, ami hidegen is finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!