Augusztus óta kapunk rendszeres gyerekvédelmi támogatást, ingyen ebéd. Novemberbe pénzbeni támogatás is jár?
Igen,jól tudod novemberben és júliusban jár egyszeri támogatás.Nálunk az önkormányzathoz kell bemenni, s ott fizetik ki a pénztárban.
3-as pont egyéb pénzbeli ellátások cimszó alatt elolvashatod.
Mint hivatali dolgozó elmondom nálunk hogy működik.
Minden év augusztus és december 5-ig fizetjuk ki, a gyermekenkénti 5800 forintot.
De mivel ezt az önkormányzatoknak július illetve november 10-ig kell megigényelni, ezért célszerű még a héten bemenni a hivatalba a szociális osztályra!
Fontos, hogy a kérelem beérkezését követő 30 nap az ügyintézés, vagyis a határozat hozatal ezért kérdés hogy idén fogsz-e még kapni pénzt.Egyébként a határozatot egy évre hozzák, tehát minden évben újítani kell. Az egy főre jutó jövedelemtől függ, hogy megkapja e valaki vagy nem.
Fontos, hogy mindenképp menjél be a héten a hivatalba és kérdezz rá, hogy milyen dokumentunokat kell bevinni.
Ha pénzt nem is kapsz már idén, de étkeztetési kedvezményt igen.
Az utolsó válaszolónak.Köszönöm a válaszod,de ezen már túl vagyok,lehet nem olvastad el jól a kérdésemet. Én arra lennék kiváncsi,hogy amit júliusba és novemberbe osztanak pénzbeni támogatást azt mikor és hogy,(számlára vagy postán)
küldik e ?Ingyen tankönyvet és ebédet szeptembertől kapjuk.
Most olvastam olyat is,hogy december 5ig küldik.
Ha van itt olyan pécsi aki ilyen támogatásban részesül,az kérem irjon ,köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!