Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Augusztus óta kapunk rendszere...

Augusztus óta kapunk rendszeres gyerekvédelmi támogatást, ingyen ebéd. Novemberbe pénzbeni támogatás is jár?

Figyelt kérdés
Azt viszont nem tudom, hogy ez hogy működik, ezt postán küldik vagy számlára? És mikor? Aki kap az kérném irja meg nekem.
2009. nov. 1. 06:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én pécsi vagyok, mi is igényeltük

kaptunk augusztusba de csak 5 ezret és decemberben is kapunk de akkor is 5 ezret lehet Pécsen csak ennyit adnak de ennek is nagyon örültem :)

2009. nov. 4. 20:40
 12/12 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak. Köszi,és postán vagy számlán ?Én beadtam a számlaszámomat,mert oda jön a gyedem,akkor arra is küldik nem tudod ? Vagy ezt csak postán ?
2009. nov. 4. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!