El tudok készíteni egy pszichológia szakdolgozatot 20 nap alatt?
Kórházban voltam, és különböző családi problémáim voltak.
Megvan a téma, alanyok is le vannak már tesztelve... Mostmár csak meg kellene írni.
Szerintetek lehetséges 20 nap alatt? Nagyon meg vagyok ijedve.
Nálunk az 50 oldal a minimum, de 80-at szeretnék, hogy igényes legyen. Érdemes még belevágni? Pánikban vagyok
Próbáld meg.
Ha pl. ma elkezdted volna ahelyett, hogy a gyk-ra kiírod a kérdést, amire vagy azt a választ kapod, hogy "igen" és akkor máris írhatod a következő kérdést, miszerint "El tudok készíteni egy pszichológia szakdolgozatot 19 nap alatt?", vagy az a válasz, hogy "nem" és akkor el se kezded mert vadidegenek ezt írták.
Szerintem egyébként ne, mert aki pszichológusnak készül és a gyk-ra ilyen kérdést képes kiírni, az még véletlenül se legyen pszichológus!
"de 80-at szeretnék, hogy igényes legyen"
Nem attól lesz igényes. Ha napi átlag 5-7 órát rászánsz, irodalomkutatással együtt, akkor összehányhatsz valamit, de az igényességet felejtsd el.
Menni fog, állj neki és írj.
Nem tudom te hogy dolgozol, ha magamnak adnék tanácsot, akkor azt mondanám, hogy elsőkörben azért a minimumot célozd be, az legyen meg, ne vessz el a részletekben. Fogalmazd meg az alap dolgokat, de ha van olyan részlet, ami csak a teljességhez kell, arra csak akkor térj vissza, ha még marad időd a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!