4 óra nem kevés az emelt kémiához?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy nekem nagyon sok időt vesz igénybe egy-egy feladatlap, mert van, hogy még az egyszerű választásosba is olyat raknak, amit külön rajzolgatni kell. A számolások meg még több időt vesznek igénybe. Nektek mennyire volt elég?2021. máj. 7. 20:41
1/10 anonim válasza:
Az elejen nekem is alig fert bele, meg mar figyelni se tudtam, annyira lefarasztott, de mire kb. a 10. feladatsort irtam, mar ment 2,5 ora alatt.
2/10 anonim válasza:
Én tavaly mikor írtam nagyjából belefértem az időbe, de nem sikerült túl jól, így idén újraírom. Most amiket írok itthon nyugiban kb 2óra 40 perc alatt van meg, nyilván ez stresszhelyzet alatt szerintem nekem is több lesz,de szerintem a 4 óra korrekt idő. Gyakorolj még a korábbi feladatokon, úgy szerintem egyre gyorsabban megleszel. Amin még időt spórolhatsz, ha tüzetesen átnézed és bejelölöd mit hol találsz a függvénytáblában, hogy ne ott kelljen keresni, valamint a nehezebb egyenleteket tanuld meg hogy tudok pik-pak kiszámolni a számológépbe beütve.
4/10 A kérdező kommentje:
Ezt fogom tenni, köszi a tippet. Holnap csinálok még párat, hátha jobban megy majd időre.
2021. máj. 7. 20:52
5/10 anonim válasza:
Gyakorolj minél többet, úgy javul az idő. Én elején bele sem fértem az időben, de már az összes előző évi emeltet megírtam vagy 5x és max két órát vesz igénybe. A típusfeladatokat gyakorolj be nagyon a számolásnál, mivel mindegyiknek van egy megoldási sémája és ha azt tudod, és értelmezed simán megírható időben.
Sok sikert, ha idén érettségizel mint én!
6/10 anonim válasza:
Ez elég biztató, én egyáltalán nem értem mondjuk a számolásokat, elméletet sem, de én sokalltam a 4 órát. Legalább már tudom, hogy én nem tudok semmit és ezért sok.😂
7/10 A kérdező kommentje:
Dehogy is, menni fog az! Sok sikert mindenkinek, gl hf! :D
És ne feledjétek: a szabad glikozidos OH csoport adja a Fehling-próbát!!!
2021. máj. 10. 20:38
8/10 anonim válasza:
Sok sikert mindenkinek! Én nagyon izgulok, de remélem minden jól fog alakulni.
9/10 anonim válasza:
4 óra sok is. Gondolj bele, egy kémia OKTV mennyivel összetettebb, nehezebb, gondolkodtatóbb, és 5 óra van rá. Az emelt érettségi szimpla rutin feladatokból áll. Ha megoldasz előtte 100 feladatot, ha 101. sem fog ki rajtad.😀
10/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocsánat, így helyes: Ha megoldasz előtte 100 feladatot, a 101. sem fog ki rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!