Nem válaszol a tanárom, és nem fizeti vissza a pénzt, mit lehet tenni?
Szerintem írd meg neki, hogy: Figyelj én korrekt voltam veled szemben, arra kérlek, legalább most legyél az te is és ma este 6ig utald vissza a pénzt, amit küldtem neked.
Sajnos többet nem tudsz tenni, máskor majd időben felismered az ilyen embereket.
Erre szoktál azt mondani, hogy megfizetted a tanulópénzt. Ebből okulva legközelebb jobban meggondolod a dolgokat, és nem fogsz pofára esni.
Ha a pénzt nem akarja visszaadni, akkor nem nagyon tudtok mit tenni (legfeljebb ráküldeni egy-két havert, hogy beszélgessenek el vele, de ez már túl van a törvényi kereteken), ezen kívül csak benyelni tudjátok.
Egyébként meg de, hibáztasd őt azért, mert nem sikerült jóra az érettségi; ő azt vállalta, hogy megtanít, ehhez képest még ő sem tudott sok mindent, és mindig áttetette az időpontot, szóval ez a srác szimplán egy csaló volt. Arról nem beszélve, hogy kifizettél 300000 forintot neki a SEMMIRE, mert ezt egy NAGY 0 volt, akárhonnan nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!