Továbbtanulás miatt kérek segítséget? (kérdőjel azért van, hogy kérdésnek érzékelje)
Eddig jogira akartam menni, de elment tőle a kedvem (hosszú történet), profilozón gondolkodtam, de az nincs itthon,szóval jöttem segítséget kérni :D
Erősségeim(ha lehet ezekkel foglalkoznék szívesen):
Nyelvtan és irodalom
Logikai összefüggések találása
Következtetések
Megfigyelőképesség
Ezek alapján tudnátok ajánlani valamit?
(Kérlek, ne hurrogjatok le)
Attól még, hogy konkrétan profilozó szak nincs itthon, az nem azt jelenti, hogy nem tanulhatsz tovább ilyen irányban.
NKE-n a következő szakok vannak, amik ehhez kapcsolódnak:
- bűnügyi
- bűnügyi igazgatási
- nemzetbiztonsági
- polgári nemzetbiztonsági
Mesterképzésen pedig ezek után mehetsz kriminalisztikára vagy nemzetbiztonságra.
nézd végig ezeket, itt le van írva, hogy mit csinálnak, mi az elvárt, hogy folyik a képzés.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Hobbim a sakkozáson, olvasáson, versíráson kívül nincsen
A nyelvérszékem ritka rossz, olaszon és spanyolon kívül mindegyik idegennyelvet utálom és ezt a kettőt is csak minimálisan tudom 1 év tanulás után.
Pszichológia azért nem tetszik, mert nem mások miatt dolgoznék, hanem magam miatt. (remélem, lehet érteni)
#3-as Köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!