Melyik felsőoktatási intézményt válasszam? Ebben szeretném nálam tapasztaltabb segítségét kérni
Nemzetközi gazdálkodást nem?
Én csak azért választanám a BKF-t, mert a BGF-en tömegképzés folyik:)
Én is a BKF-et választanám, én oda jártam, bár nem erre a szakra, de minden szempontból korrekt volt. Nagy hangsúly van a gyakorlati képzésen, vagyis hogy használható tudást kapj, ne csak valami elméleti "masszát". Jók az oktatók, nagyon hasznos, hogy van KarrierCentrumuk, mert ők csomó mindenben segítenek az elhelyezkedést illetően.
Jaaaa, és a BKF-en van egy olyan új ösztöndíj, hogy ha több mint 400 ponttal nyersz felvételt, akkor az első félévben nincs tandíj, azért ez nem mindegy, meg utána is van csomó ösztöndíj.
a BGF-en mióta folyik tömegképzés édes? :)
és akkor a BKF? röhögve le lehet tenni a matek vizsgákat, azért arra kíváncsi lennék, nálunk elsőre hogy menne neked egy analízis vagy esetleg egy valszám vizsga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!