Érettségin számíthatunk járvánnyal kapcsolatos feladatokra? Gondolok itt matek, biosz, magyarra. Töriből milyen esszé lehetséges?
Magyar: nem hiszem.
Matek: statisztikai feladatokban előfordulhat, de biztosan nem konkrét valós adatokkal. Az idei próbaérettségi feladatsorban például kézfertőtlenítő térfogatát kellett számolni.
Biosz: erről nem tudok nyilatkozni.
Töri: Ebben a videóban a srác felsorolt néhány témát, ami szerinte előfordulhat: https://www.youtube.com/watch?v=wJExK2ZVwjM
Magyaron szerintem direkt azért nem lesz olyan érvelés, mert mindenki arra számít, és annyi mondanivalója van róla minden végzősnek hogy túl könnyű. Aztán lehet pont ezért lesz, meglátjuk.
Töri: Szerintem bármi. Én is gondolkodom napok óta, de mivel sorsolás alapján van, nem is érdemes tippelgetni. Gondolom azért a tavalyi témák nem valószínűek.
Matekon ahogy az előttem szóló mondja. De igazából teljesen mindegy, hogy kézfertőtlenítő vagy baracklekvár térfogatát számolod :D
Már csak a biosz maradt hátra.
Szerintem mindenképpen tanuld meg nagyon alaposan a mikrobiológiai és az immunrendszeres részt mert esküdni merek rá, hogy vagy a feladatsorban vagy az esszében előjönnek.
Az immunizálást és formáit is nézd meg mert arról még sose kellett esszét írni pedig egész jót össze lehetne belőle hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!