Melyik egyetem mesterszakára menjek? Elte vagy Corvinus?
Egyszer lesz lehetőségem sorrendet változtatni és érdekel olyan ember véleménye aki ezek közül az egyik szakra jár vagy tud róla infókat. Elte- nemzetközi gazdaság és gazdálkodás MA
Corvinus-nemzetközi gazdaság és gazdálkodás MA angol nyelven
Egyre népszerűbbek az ELTE-GTI mesterképzés szakjai, nem tudom hogy azért-e, mert nem kell idegennyelvi hozzájárulást fizetni az angol oktatás miatt, vagy csak simán a színvonal jó.
Én még csak BSc-n vagyok az ELTE nemzetközi gazdálkodáson, de nagyon szeretem, nagyon jó és ugyanúgy tanulhatod angolul a tárgyakat, vagy vegyesen angolul-magyarul, esetleg csak magyarul, kiegészítő díj nélkül.
Egyikkel sem tudsz mellélőni. Ha nekem kéne választani, csak azért választanám a Corvinust, mert sokkal magasabbak az ösztöndíjak és jobbak a diákszervezeti lehetőségek.
Idén szeptembertől egyébként a Corvinuson is eltörölték az idegennyelvi hozzájárulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!