A Momén nézik az érettségi eredményét?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 01:41
1/9 anonim válasza:
nem látom okát, miért ne néznék egy egyetemi felvételinél az érettségi eredményeit, hiszen abból szokás a felvételi pontok minimum egy részét számolni, de talán kérdezd meg a tanulmányi osztályt, ők tudnak legpontosabb tájékoztatást adni az aktuális szempontjaikról
2/9 A kérdező kommentje:
Képzőművészeti egyetemen nem nézik, és a Mome is művészeti suli...
2021. ápr. 26. 09:11
3/9 anonim válasza:
Nem nézik, illetve csak annyira kb hogy "legyen meg a papír".
A mome felvételije 3 fordulós (bár idén ha jól tudom 2 fordulós volt)
4/9 anonim válasza:
ha eleve tudod a választ, akkor mi értelme a kérdésnek?
5/9 A kérdező kommentje:
A mome az nem a képző, hanem az iparművészeti :))
A képző az mke:)
2021. ápr. 26. 12:14
6/9 A kérdező kommentje:
Csak azt tudtam, hogy a képzőre biztos nem nézik, és ezért feltételeztem, hogy a moméra sem, de nem voltam benne biztos.
2021. ápr. 26. 12:15
7/9 anonim válasza:
én meg azért írtam, hogy kérdezd meg az egyetem tanulmányi osztályát, mert ők tudnak hiteles tájékoztatással szolgálni és mellesleg ez a munkájuk.
8/9 anonim válasza:
Momén is külön felvételi van, abból számolják a pontokat így az érettségit nem nézik, csak legyen meg. Maximum szubjektíven jöhet csak fel a vizsgabizottságban az interjún például, ha minden tárgyból kettessel mentél át az nem biztos, hogy jó pont, de nem a legfontosabb dolog. Nyelvtudást viszont értékelik, de az se hivatalos többletpontként jelenik meg, hanem csak a vizsgabizottság szemében lehet pozitívum.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. ápr. 26. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!