matek: 4
infó: 4
magyar: 5
angol emelt: 5
töri emelt: 5
2020-ban érettségiztem
Mennyire volt nehéz? Mennyit készültél ezekre?
A közepek és az angol emelt mind 90% körülire sikerültek, a töri emeltem pedig 80%-os lett.
Egyébként 2016-ban érettségiztem (bár volt előrehozottam 2015-ben is.)
Előrehozottak:
2018: egy idegen nyelv: 95-100%
2019: második idegen nyelv: 95-100%
2019 ősz: második idegen nyelv emelt: 60-65%
2020:
magyar: 95-100%
töri: 85-90%
matek emelt: 80-85%
választott 5. tárgy (természettudományos): 85-90%
2-es vagyok.
Magyarra semennyit, ott csak szövegértés van, meg átnéztem előtte este a novellaelemzés szempontjait.
Matekra se szinte, arra ott volt a négyjegyű függvénytáblázat.
Angolra pár előző évi érettségit megnéztem, hogy tudjam mik a tipusfeladatok, de ezen kívül mást nem. 2019 októberben csináltam az emeltet, akkor még kellett szóbeli is.
Infóból a tudásom 0 volt, ezért tanárhoz kellett járjak, mert nem igazán tanítottak a suliban semmit.
Törire viszont nagyon sokat készültem. Mindent átnéztem a legelejétől, minden érettségi feladatsort megcsináltam, sőt, még az OKTV-ket is.
Tehát összességében az infóra, meg a törire készültem csak. Utólag rájöttem, hogy nem kell túlizgulni.
2019-ben érettségiztem középszinten és 2020-ban érettségiztem emelt történelemből
Magyar: 5
Töri közép: 4
Német: 4
Biosz: 4
Gépészeti ismeretek: 3
Töri emelt: 4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!