Ha szeretnék könyvtáros lenni egy egyetemen, milyen végzettség kell hozzá?
1,2 húzzatok aludni mert úgy látom csak kötekedni tudtok
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
#6: Igazad van, valóban van nyolc általánosom. Után egy érettségi és egy diploma is, de mindegy.
De akkor megkérdezem: Ha feltenném azt a kérdést, hogy cukrász szeretnék lenni, mit tanuljak, te mit válaszolál? Azt, hogy cukrász? Ismét leírom, annyira hülye kérdés, hogy nem tudunk rá értelmesen válaszolni.
Egyébként nem én kezdtem a "fröcsögést", a kretén 3-as (aki szerintem te vagy, de mindegy) küldött el mindenkit innen, gondolom az nem probléma...
Miért kell lenézi a másikat csak mert feltett egy kérdést amire a választ nem tudja, ti meg igen?
Ahelyett hogy itt írogattok már leírhattátok volna neki a szükséges végzettséget.
Messziről jött ember azt mond amit akar. Inkább ne írtad volna oda azt a diplomát....
"6: Igazad van, valóban van nyolc általánosom. Után egy érettségi és egy diploma is, de mindegy"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!