Szerintetek már tanév már végéig marad majd a digitális, ahogy a cikkben is írják, vagy max xy idő múlva ismét táv lesz?
Figyelt kérdés
Nem azt kérem senkitől, hogy jósoljon, csak saját véleményekre vagyok kíváncsi, kit mit gondol.
2021. ápr. 25. 21:31
1/2 anonim válasza:
Hát ha fog még mutálódni a vírus és ismét nőni fognak a számok akkor szerintem esélyes, hogy visszaáll. Főleg, hogy nyáron sok ember megindul nyaralni, utazgatni valószínűleg. Úgyhogy szerintem van rá esély.. de majd meglátjuk :)
2/2 anonim válasza:
Kinyitnak hamarosan politikai-gazdasági okokból.
Értsd szülők otthon vannak a 14 év alatti gyerekekkel és a kormány megigérte, amit választások előtt szokás betartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!