Pázmány Péter Katolikus Egyetem BTK Kollégiumi elhelyezkedés 2021-ben?
Sziasztok!
A Pázmány Péter BTK karára jelentkeztem idén(első helyen), és érdeklődni szeretnék arról, hogy tudtok e valamit a kollégiumról. Nagyon fontos lenne, hogy kollégiumba kerülhessek, őszintén szólva más lehetőség nagyon nincs. Hallottam arról hogy az egyik kollégium tavaly megszűnt, illetve arról is, hogy jelenleg nincs kollégiuma az egyetemnek Budapesten. Igaz ez? Tudtok erről valamit? Második helyre a Károlit jelöltem meg (szintén BTK) és azon gondolkozom hogy meg kéne cserélnem a sorrendet, és a Károlit tenni az első helyre, mivel azt hallottam a Károli kollégiuma közel van az egyetemhez. Ti mit tanácsoltok ezzel kapcsolatban? (Persze minden attól függ hogy felvesznek e :D) Előre is köszönöm a válaszokat!
Én pszichológiára első helyen (de még a törit és a klasszika-filológiát is megjelöltem). Egyébként ma írtak nekem az egyik koliból, hogy felvettek :)
Remélem te is találsz valami helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!