Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, azzal a...

Mit lehet tenni, azzal a tanárral akinek rögeszmélye, h megbugtasson?

Figyelt kérdés

Mindig rosszabb jegyet ír, be mint amit megérdemlek. Egy oszi társamtól kapom a dolgozat megoldását és míg az ővé 5-ös az enyém 1-2 es. 2-3 elírás különbséggel.

Tavaly volt olyan diák akit 2-es buktattak meg, mert nem volt meg a tudása.

És még 1,75 re sem adja meg a 2-est hol ott az kötelező középiskolába is.

2021. ápr. 22. 11:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor nincs itt semmi probléma te sem álsz hozzá korrektül mert nem tanulosld meg és puskázol a tanár sem áll hozzá korrektül mert gondolja hiába lett jobb jegyed de tudja hogy szart sem tudsz és meg akar húzni.

Nincs a puskázással probléma én is végigpuskáztam jó pár tantárgyat de nem sírt a szám amikor nyilvánvaló volt a tanárnak hogy a jegyeim ellenére szart sem tudok:)

2021. ápr. 25. 08:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Arra most nem tehetek,h hülye vagyok a tantárgyhoz. Majd visszakérem a felmentést.
2021. ápr. 25. 08:51
 13/13 anonymousreview60 ***** válasza:

#10: Az egyetemen? Rengetegen. Ti. ha nem tudod a vizsgára magadtól legalább kettesre megtanulni, akkor a tananyag azon a minimális szinten sem tud(ott) beépülnu, hogy érdemben segítse a munkádat majd, illetve ha nem megy a vizsga kettesre sem, akkor a szakma későbbi tanulmányait sem tudod megfelelően teljesíteni.

Visszatérve a dologra. Az angol szükséges ma. Jobban, mint 100 vagy 1000 éve a latin. A kolléganőm lánya dupladiszes, de csak az írásbeli számonkérés alól kapott felmentést. A tőbbit tudta, akarta, kellett teljesítenie.

2021. ápr. 25. 14:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!