Van olyan oldal, ahonnan ingyenesen le lehet tölteni a kidolgozott érettségi tételeket?
De amúgy úgy is tök jó dolgokat lehet találni, ha rákeresel konkrét tételekre azután, hogy kaptok egy tétel listát (tehát pl. beírod, hogy Ady szerelmes versek érettségi tétel).
Én saját tétel párti vagyok, mert szerintem mindenki a saját (alaposan elkészített) irományából tud a legjobban tanulni, ráadásul minden tanár mást vár el mondjuk egy irodalom tételnél, de alapnak tényleg nem rosszak a neten lévők sem. Sok sikert! :)
Köszönöm mindkettőtöknek! Matekból mindenképpen külön tanárhoz megyek majd, mert egyedül sajnos hülyébb vagyok hozzá, mint egy faék.. Töriből viszont nem aggódom, abból szerencsére mindig jó voltam, és ezt most gyorsan lekopogom
Mindenképpen saját jegyzetből szeretnék tanulni, csak magát a kidolgozási “technikát” nem tudtam. Köszönöm a linkeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!