Hol tudok hozzáférni a magyar felsőfokú kidolgozott tételeihez?
Külföldön élek és tanulok. Így nincs teljes hozzáférésem a tételekhez. Tudnátok esetleg nekem küldeni linket, vagy valami más hasznos információkat?
A válaszokat és bármilyen nemű segítséget előre is köszönöm. :)
Elefántcsonttoronyból világítótorony - Magyar Elektronikus ...
mek.oszk.hu › ...
tekintése mellett a magyar felsőoktatás vizsgálatára vállalkozik néhány kiemelt ... A kvalitatív elemzéshez természetesen kisebb, ténylegesen homogén ... magyar hallgatóknak, amit a külföldi hallgatók alacsony aránya mutat. ... (1) Ezt én nem tudom megítélni, mert nem vagyok oktatási szakember. ... tokhoz is hozzáférni.
A gazdaságtudományi felsőoktatás átrendeződése az elmúlt ...
eco.u-szeged.hu › tudomanyos-kozlemenyek › a-gazdasa...
Európai Felsőoktatási Térséghez, a jelenleg 48 országot átfogó ún. ... vagyok oktatáskutató, szubjektív háttéranyagomban egyfajta helyzetfeltárásra ... magyar állampolgárságú hallgatók száma nappali tagozaton 2007 és 2018 ... szereplő információkon (és a kidolgozott tételek bemagolásán) túl alig marad idő az eltérő.
Előzetes eredmények egy magyar mintán kidolgozott ...
real.mtak.hu › 0406.18.2017.012.pdf
Vizsgálatunkban egy magyar mintán kidolgozott anya–magzat kapcsola- tot mérő kérdőív ... minőségi meghatározása az anyai attitűdöknek és a terhességhez való alkal- ... csak korlátozott mértékben hozzáférhető, vizuálisan nem (csak ultrahang ... Az Intrauterin Kapcsolati Kérdőív (IUKK) tételeit gyakorlati munkatapasz-.
Írta: H Éva · 2017 · Idézetek száma: 2 · Kapcsolódó cikkek
A felsőoktatási lifelong learning társadalmi és ... - MELLearN
mellearn.hu › wp-content › uploads › 2018/11 › teljes_v3
2018. nov. 10. — Az utóbbi években dinamikusan nő a külföldi hallgatók száma. ... meg tanulmányát magyar állami ösztöndíjjal 29 magyar felsőoktatási intézményben ... munkájában „csak én tudom a saját tudományomat”, „Oktatói attitűd: az az ... a tanulási eredményalapú szemlélet alapján kidolgozott képzési programok.
magyar mint idegen nyelv hungarológia - Core
core.ac.uk › download › pdf
Magyartanítás külföldön - a magyar kulturális diplomácia ... német anyanyelvűek magyartanításának módszertani kérdéseihez. III. 2. ... azonban értelmezését a felsőfokú magyar filológiai jellegű tanulmányok és ... Jól tudom, hogy nem én vagyok a legméltóbb arra, hogy akár röviden is ... Könyvtárban azonban hozzáférhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!