Miért mondják azt a mesterdiplomások, hogy nekik két diplomájuk van?
"Papírszerűen van 6 diplomám meg egy doktorim, de nem nevezem magamat 6 diplomásnak."
Elhiszem, hogy azt már úgy kicsit sok kimondani.
Vagy csak egyszerűen nincs kellő önbizalmad és kevesebbnek érzed magad, mint ami valójában vagy. ;)
😂😂😂😂😂
"Majd akkor megkérjük a fejeseket, hogy a mesterképzést tegyék már 4 évessé, mert egyesek nem érzik azt a diplomát csak egy félnek.
Vagy nevezzék át a mesterképzést és ne is adjon diplomát csak egy igazolást, ami igazolja hogy részt vettél a 2 éves képzésen. Így aztán majd nyugodt szívvel lehet mondani, hogy 1 diplomám van."
"Anyukám is úgy szokott hivatkozni magára, hogy két diplomája van...."
Majd ha anyukád egy diplomának nevezi a 2 ugyanazon terüleről származó diplomáját, na majd akkor gyere ide ilyeneket kérdezni.
Osztatlanra jártam, a legvégén államvizsgáztunk majdnem mindenből, 5 év anyagából, szívesen cseréltem volna azokkal, akik 3 év anyagából, majd 2 év anyagából államvizsgáztak.
A nyelvvizsgát, ha idevesszük, külön a szóbeli, külön az írásbeli, ami fizikailag két bizonyítványt jelent, elmondhatja, hogy két nyelvvizsga bizonyítványa van? Nekem furcsa lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!