ELTE Pedagógiai Szakszolgálat nem reagál?
Figyelt kérdés
Hónapokkal ezelőtt adtam be egy kérvényt orvosi zárójelentéssel csatolva, amelyben megalapították a az érzékszervi fogyatékosságot, de az ő elbírálásukra van szükség. Telefonon és személyesen sem tudtam elérni őket, ilyenkor mi a teendő?2021. ápr. 16. 14:44
11/16 A kérdező kommentje:
#8 köszönöm a választ!:-))
2021. ápr. 16. 16:10
12/16 anonim válasza:
10. nyugodjál már le! Igenis kérhető vizsgálat a ped. szakszolgálattól. Ne akard már eldönteni te a fogyatékosság kérdését. Egyetemi felvételinél plusz pont jár érte, ha valóban megállapítják a fogyatékosságot.
13/16 A kérdező kommentje:
Esetleg megtudnád nekem mondani, hogy ezt hol olvastad az elte oldalán belül? Mert sajnos nem találom :( Hálásan köszönöm.
2021. ápr. 16. 16:15
14/16 anonim válasza:
Ha valakinek levagjak a bal labat, a jobb kezevel pont ugyanugy fog tudni irni, mint elotte, de ha erre hivatkozva ker felmentest az irasbelik alol, nem fog sikerrel jarni. Es attol, hogy nem tetszik valakinek a "velemenye" nem jelenti azt, hogy nincs igaza. Kivancsian varom a fejlemenyeket.
15/16 A kérdező kommentje:
Majd biztos értesítelek. :D
2021. ápr. 16. 16:21
16/16 anonim válasza:
14.! Itt nem a felmentésről van szó szerintem, hanem a pluszpontokról. Ha ők úgy látják, hogy fennáll a fogyatékosság, akkor jár a plusz pont is. A diszlexia nem ugyanaz, mint ha valakinek csak egy keze van. Csitulj már el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!