Kínai állampolgár mehet kinai szakra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy kérdésem a továbbtanulással kapcsolatban. Kínai állampolgár vagyok,de itt születtem es tanulok pár éve, es kínai magyar fordító tolmács szeretnék lenni. Van e lehetőségem bekerülni úgyis hogy kínai vagyok(állami támogatott) ? Vagy kínai nem mehet kínai szakra?2021. ápr. 16. 07:53
2/5 anonim válasza:
Igen, jöhetsz, de ha nem vagy magyar állampolgár is, akkor tandíjköteles a képzés. Hallgatóink 10%-a külföldi állampolgár.
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs magyar allampolgarsagom.
De akkor ez költséges lesz,ugy értve 300000 félévente??
2021. ápr. 18. 10:24
4/5 anonim válasza:
Nem tudom pontosan mennyi a tandíj az eltén, de igen.
Viszont ha tudsz kínaiul, miért nem mész inkább pl nemzetközi gazdálkodás szakra? Az elte kínai szak csalódás lesz neked. Nem anyanyelvűeknek van kitalálva.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát ugye már megjelöltem a szakokat és változtatni mar nem is lehet. Meg ugy tudok fordító lenni ( megjeloltem az elte és kre angol szakot is)
2021. ápr. 18. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!