Normális a tanárom?
Figyelt kérdés
Minden percünket Ő akarja beosztani. Még szerencse, hogy a szóbeli érettségi elmarad, mert a tételsort az írásbeli vizsga után akarta kiadni, a többi tanártól már októberben magkapuk. Digitálisan megtartja az óráit, aminek semmi éretlme nincsen, rengeteg anyaggal elvagyunk maradva. Az óra felében sztorizgat meg telefonál. A dolgozatokat sosem írhatjuk meg az órán, mindig délutánra rakja, legutóbb mácius 15-ére időzítette, ma pedig 4 órára... Hétvégére is mindig időzít a redmentába gyakorló feladatokat, ha pedig nem csináljuk meg, mert mondjuk nem érünk rá órdít, hisztizik, fenyeget minket, hogy bevágja az egyest a krétába. Éjfélkor rakja ki a facebookra a teszteket, hogy azokat is oldjuk meg. A másik idegesítő szokása, hogy a rengeteg házit sosem óra után vagy aznap írja be a krétába, hanem amikor éppen eszébe jut... És én megértem, hogy a tanároknak is fura a digitális oktatás és sok dolguk van, de semmi mást nem látok facebookon csak az Ő kommentjeit minden második poszt alatt. Egyszerűen nem érti meg, hogy így nem tudnunk készülni az érettségire és, hogy nem csak az Ő tantárgya létezik, hogy néha nekünk is kell egy picit pihenni. Arra lennék kiváncsi, hogy máshol is ez folyik és csak én reagálom túl a tanárom viselkedését vagy jogos a kiakadásom?2021. ápr. 12. 13:05
1/2 anonim válasza:
Ha ez valóban igaz, és nem túloztál, akkor jogos a kiakadásod. Jelezzétek neki a problémát, majd ha nem ért a szóból, akkor az osztályfőnöknek is, ugyanis ez így nem állapot. Jó lenne beszélned az osztálytársaiddal is erről, hogy ne legyél egyedül...meg támasszátok alá példákkal, hogy mi nem stimmel.
2/2 anonim válasza:
osztályfőnöknek, igazgatónak jelezni. nem várhatja el hogy iskolaidőn kívül írjatok dolgozatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!