Hogyan lesznek a %-ok, ha idén sem lesznek szóbeli érettségik?
100 pontosak az írásbelik
Ahány százaléktól ötös, annyi pontot kell elérni az ötöshöz, stb... A ponthatároknak nézz utána fejből nem tudom már.
Ugyan úgy mint eddig, csak 150 helyett 100 lesz a max pont (mondjuk közép matekon eddig is így volt)
Amúgy meg ha nincs meg a kettes meg mehetsz középen javítani, és ne felejtsd el hogy rontani sem tudsz.
Én tavaly érettségiztem (akkor ugyan így nem volt szobeli) nekem megkönnyebbülés volt amikor kijöttem az írásbelik után és azt tudtam mondani hogy vége
4.
Arra voltam kíváncsi, hogy változnak-e a ponthatárok. Elég lett volna leírni annyit csak, hogy a ponthatárok fixek. Megspóroltál volna magadnak pár értékes másodpercet. Eltekintve ettől köszi. :)
A ponthatárok pont hogy nem fixek...
A százalékok amik nem változnak (középen(!!!)(emelt más megint) pl.: 0-24 1-es, 25-39 2-es, 40-59 3-as, 60-79 4-es, 80-100 5-ös) és jelenleg ezek a ponthatárok is (kivéve az idegen nyelv ott azt hiszem 117 vagy mennyi a max pont). Eddig 150 pontot lehetett maximum elérni (kivéve közép matek) ott ugye ~38 pont volt a 25% (innentől kettes) és 120 pont a 80%(innentől ötös).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!