Egy (emelt) informatika szóbeli hogy néz ki, mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Egy tételt hogy kell elképzelni? Vannak feladatok, pontosabb szempontok adva, vagy csak az adott témakörökből kiragadott szűkebb témáról kell szabadon beszélni?
Illetve mennyire nehéz? Ha átnéztem a témaköröket, és jegyzeteltem, de mondjuk nem túlságosan alapos a tudásom, akkor józan ész segítségével mennyire tudok kompenzálni? 50%-ot (15 pont) legalább szeretnék elérni, de későn kezdtem el tanulni.
2021. ápr. 4. 14:22
1/1 anonim válasza:
Nézd meg a kidolgozott tételeket, nem olyan nehezek, mint amennyire elsőnek tűnnek. Ha értesz valamennyire az informatikához és az alap fogalmak megvannak, akkor csak jól kell őket megfogalmazni és előadni.
Én ezt használtam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!