Meg lehet tanulni angolul középfokon online?
Simán. Az angol világnyelv, konkrétan nincs olyan hely a világhálón ahol ne kéne használni vagy ne futnál bele minimális szinten.
A mit ajánlok gyakorláshoz:
- ajánlom hogy regisztrálj fel a Canadahun-Kanadai Magyarok Fóruma weboldalra, rengeteg fórumtopik van itt, ahol teljes nyelvkönyveket is szoktak feltölteni ingyen + pedagógusok is használják tehát tudnak segíteni ha van valami különösebb gond a nyelvtanulással
- ha szoktál játszani számítógépes játékokkal, akkor a Telltale Games által készített játékokat ajánlom eredeti nyelven, itt ugyanis főleg dialógusok/párbeszédpanelek kiválasztásával tudsz előrehaladni és van némi súlya is ezeknek a sztori alakulása szempontjából, annyi, hogy feliratot kell kapcsolni játékon belül (több popkulturális szcénán belül is van játékuk pl. Walking Dead, Batman, Minecraft stb.)
- ajánlom továbbá a filmnézést eredeti nyelven, később angol felirattal (hogy ne menjen el a kedved, szerintem mindenképpen gyerekfilmekkel, mesékkel érdemes kezdeni ahol valamivel "egyszerűbb" a nyelvezet)
Én ezekkel elég jól elsajátítottam az angolt, vagyok vele B2-es szinten. Szerintem ha hobbi szinten csinálod és nem mondjuk a következő hónapban szeretnél nyelvvizsgázni hanem kicsit később akkor ezek elég jók lesznek kezdetben mert nagyon szerethetővé teszik a nyelvtanulást.
Sok sikert! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!