Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeptembertől negyedikesek!...

Szeptembertől negyedikesek! Ismételtek már valamit?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
még nem... majd szeptemberben angolt, mert októberben emeltezek belőle... meg van pár magyartétel kidolgozva (netem megkerestem, letöltöttem) de egyébként semmi... amit kell, évközben megtanulom, egyedül a töri lesz húzós, de a térképpel meglesz a kettes :D a többi 4-5 :D
2010. aug. 20. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Én most érettségiztem, de szerintem felesleges. Én januárban kezdtem el ismételni töri emeltre. Matekot márciustól gyakoroltam, egyedül a német volt olyan, hogy már év elejétől tanultam rá, de abból azért, mert a 2. nyelvem volt (a választott tárgyam) és nagy lemaradást kellett behoznom. Magyar írásbelire én nem tanultam semmit, arra annyira nem is lehet, max. fogalmazásokat írni.

Szóbelire év közben érdemes kidolgozni párat, de ténylegesen megtanulni csak az írásbeli után.

2010. aug. 20. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:

egyik barátom most megy 4.-be

törit ismétel (emeltezik év végén)

matekozik

utolsó irodalomanyagot átnézi

meg készül a francia nyelvvizsgára :)

2010. aug. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!