Idén érettségizők! Ti hogy veszitek ra magadokat otthon a tanulasra??? Nem gondoljatok hogy ez az egesz igazsagtalan??
3 és 8-as vagyok.
Mit jelent az, hogy sokkal többet? Személyes oktatáson ott kell lenni az órán és utána otthon kell foglalkozni még a tananyaggal.
Gondolom ilyen etikára gondolsz meg hasonló tárgyakra. És gondolom ennél ilyen fogalmazás szerűt kell csinálnotok. Na ezt számold úgy, hogy személyes oktatáson is ilyen hülyeségekkel is kellett foglalkozni eddig is 12.-ben.
elhiszem, hogy több házit kaptok, de ellentétben kevesebb óráitok is van, amit megtartanak. Szóval nem tartják meg az órát csak írni kell pl egy fogalmazást vagy egy ppt-t csináni (gondolom)
Személyesen meg is tartották az órát és házit is kellett írni otthon.
Nem akarok személyeskedni, de szerintem a te esetedben az van, hogy halmozod a feladatokat és ezért tűnik rengetegnek. Mondjuk ez szerintem diákoknak a 70%-ra igaz. És az is, hogy azért tanulás közben csak előveszik a telefontot és hirtelen csak arra döbbenek rá, hogy 1-2óra eltelt csak telefonozással. Egyetemista vagyok és ezt teljesen átérzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!