Budapesten melyil gazdaságtudományi egyetemre érdemes menni?
“A nemzetközi eredményeket messze a Corvinus hozza.”
Ez alatt nem tudom mit értesz. Milyen nemzetközi eredményeket hoz a Corvinus? Az 1001+ rankingje mellett?
16-os rengetek Corvinusos mondja, hogy régen volt jó az egyetem, mikor ténylegesen A! gazdasági egyetemnek számított Budapesten. Azóta gondolom változott sok dolog.
A hülye statisztikákra meg ne nagyon hallgass. Vagy gondolod pl a Magyarországon a bruttó 380-450ezer Ft átlagjövedelem is tök reális?:D
Mondjuk van egy olyan sejtésem, hogy Corvinuson tanulsz és hát ha ennyire elhiszed ezeket a statisztikákat és nem látsz a számok mögé, akkor tényleg eléggé sz*r gazdasági tanítás lehet ott :DDDD.
Kérdező: amiket írtál, azok nagyon általános gazdasági szakok. Szerintem BGE, Corvinus, BME, ELTE akár OE közül ha valamelyik nagyon szimpatikus, akkor jelentkezz oda, kétlem, hogy olyan nagy különbség lenne ezeknél a szakoknál az egyetemek között. DE! a BGE és a Corvinus kimondottan gazdasági egyetem, szóval ez a kettőt javasolnám inkább, viszont ha esetleg egy ELTE lenne, akkor azzal se fogsz rosszul járni szerintem :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!