Budapesten melyil gazdaságtudományi egyetemre érdemes menni?
BGE-s vagyok és hát azért nem tenném az elsőre, igaz a többiről nincs tapasztalatom.
Amúgy kérdező én BGE és Corvinus közül választanék, mert ezek ténylegesen gazdasági egyetemek. ELTE az tudományi egyetem vagyis arról híres, nem a gazdasági részéről. A BME meg mérnöki részéről. De nem mondom, hogy rosszak, csak a BGE és Corvinus kimondottan gazdasági egyetemek.
BGE vagy Metu
Corvinust hagyjuk.. regota mar csak a nevebol el meg. Mostani tavoktatas annyibol all,hogy beadando-beadando hatan es heti 2 ora megtartva Gazd.menen. Baratnom most tervez valtani igy,mert 2. felevben jar es nem tanult semmi erdemlegeset es az orak nagy resze meg sincs tartva. Tavalyi vallalatgazdasagtan annyibol allt,hogy egy ppt prezentaciot kellett kesziteni egy multirol.:) Ez kb. kozepiskola 10. osztaly..
En METUn vegeztem Penzugy es Szamvitelen es 1 eve dolgozom mar. Diploma utan 3 helyre adtam
be az oneletrajzom es 1 het mulva mar mentem is interjura,majd mikor munkaba alltam a masik munkahely is felhivott.
Noverem BGE-n vegzett elottem 1 evvel es o is hamar elhelyezkedett.
Sokkal reszletesebben vesznek bizonyos dolgokat,viszont rendesen szivatva vannak par kiegett tanar miatt,mig mi gyorsan,egyszeruen haladtunk az anyaggal es tomve voltunk oktatovideokkal,gyakorlo tesztekkel. Probaltunk mindent excellel vagy mas programmal megoldani es teljesen hanyagolva volt papirra irkalas gyakorlat kozben.
Rengeteg tanar a Metun peldaul a BGE-rol vagy mas egyetemrol jart at hozzank orat adni.
BCE - csak a nevéből él még mindig
ELTE - volt BME-s tanárok tanítanak, így elég jó, viszont normális online oktatás itt sincs
BME - jófej tanárok, jó online oktatás, legjobb közösségi élet
BGE- erről tudok a legkevesebbet, de amiket hallok pár ismerős lánytól hogy elég könnyű, ők nem a legokosabb lányok mégis simán elvegzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!