Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van valamilyen kizáró oka...

Van valamilyen kizáró oka annak, hogy valaki gyógytornász lehessen?

Figyelt kérdés

Azért merült fel a kérdés, mert hallottam, hogy korábban több helyen is előzetes alkalmassági vizsgálatokhoz kötötték a jelentkezést. Ha pl. valaki gerincműtéten esett át, de alapvetően nincsenek panaszai, rendesen mozog, akkor elvégezheti a képzést és dolgozhat gyógytornászként?

Köszönöm előre is a segítséget! :)

2021. márc. 28. 20:06
 1/5 anonim válasza:
100%
Pl. Ha nincsenek végtagjaid?
2021. márc. 28. 20:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Kevésbé drasztikus tényezőkre gondoltam, de azért köszi. :)
2021. márc. 28. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudtommal eddig alkalmassági vizsga nem volt, bár megjegyzem nagyon is kéne.

Alapvetően bárki alkalmas lehet, aki rendelkezik nagyfokú érzelmi intelligenciával, segítőkész és nincsen semmilyen szervi károsodása, ami a munkájában akadályozná, persze ez elnagyolt, mert sok másá készség is szükséges.

Nyilván tudnék neked pontosat mondani, ha megírnád milyen kondíciód van. Írhatsz nekem privátot és tudok minden kérdésedre válaszolni, mert rendelkezem gyógytornász végzettséggel és segítek neked, amiben csak tudok.

2021. márc. 28. 21:05
 4/5 Duhaj Piroska válasza:

Én , néha azt hiszem, semmiféle alkalmassági vizsga nem kell.

Jó pár alkalmatlannal találkoztam már, sajnos.D.P.

2021. márc. 29. 18:50
 5/5 anonim válasza:
Szia IGEN van alkalmassági. Az első évbe, és sajna szeptember elején, amikor már kiderül hogy felvettek-e. Össze kell szedni egy csomó papírt, oltásokról, 1 évnél nem régebbi tüdőszűrő, stb. Igazából az egész vizsgálat kb abból áll, hogy vérnyomást mérnek, meg átnézik a papírjaidat. A gerincműtét szerintem nem kizáró ok, de ezzel kapcsolatba mindenképp írj e-mailt a kar Tanulmányi Osztályának e-mail címére, a Kar oldalán megtalálod! és ha elsőre nem válaszolnak, akkor addig írj nekik, amíg végre visszaírnak, sajna néha el szokták felejteni a választ...
2021. ápr. 12. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!