Van bármi értelme befejezni így a villamosmérnökit?
A mostanival együtt két félévem van vissza, viszont abban már biztos vagyok, hogy nem akarok a szakmában dolgozni. Igazából szülői nyomás miatt jelentkeztem egyetemre, és mivel jó voltam matekból meg fizikából, ezért döntöttem a villamosmérnöki mellett, de nagyon ritkán éreztem csak úgy, hogy ez a szakma nekem való, illetve az egész egyetemi élet sem vonzott soha. Mióta online oktatás van azóta meg egyenesen utálom, semmi motivációm a tanulásra...
Matek, fizika tárgyak az egyetemen is jól mentek, de a szakmai tárgyakat néha elbuktam, leginkább azért, mert nem érdekelt a dolog, így 1 év csúszásban vagyok. Szóval az lenne a kérdés, hogy van így értelme megszerezni a diplomát? Van rá esély, hogy így jobb munkát tudok majd szerezni úgy, hogy nem a szakmában helyezkedek el? Igazából bármit szívesen dolgoznék, csak ne műszaki terület legyen, az se érdekel ha kevesebb lesz a fizetésem. Most egyébként ott tartok, hogy ezt a félévet valószínűleg nem tudom befejezni ha végig online oktatás lesz, szóval akkor mindenképp otthagyom, mert még 1 év csúszást nem fogok bevállalni. De még most van az a pillanat amikor talán még menthető lenne a dolog. Ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!