Szerintetek tényleg kinyitnak a középiskolák április 19-től? Mennyi esély van rá, hogy még visszamegyünk ebben a tanévben?
Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 11:36
A kérdező szavazást indított:
kinyitnak a középiskolák
nem nyitnak ki a középiskolák
nem tudom, remélem kinyitnak
nem tudom, remélem nem nyitnak ki
43 szavazat
1/6 anonim válasza:
És ugyan a végzősöket minek rángatnák vissza arra a másfél hétre? Hogy jól összefertőzzék egymást és az érettségire karanténba kerüljenek?
Én biztos nem fogok visszamenni. Erre fogok hivatkozni a háziorvosnál, ő meg még igazat is fog nekem adni. Nem azért hajtom ki a belem nap mint nap tanulás terén, hogy utána meg jól megszívjam.
Nyissanak ki, a fene bánja, de ne legyen kötelező akkor a végzősöknek a bejárás.
2/6 anonim válasza:
A középiskolákat nem fogják még nyitni. Nyugodj meg! Vagy bele.
4/6 anonim válasza:
Én is remélem, hogy nem nyitnak ki. Nem bírnám azt a rengeteg dogát, amit a tanárok fognak nyújtani.
6/6 anonim válasza:
Szerintem a középiskolák idén egyáltalán nem nyitnak ki. Az meg már fölösleges lenne ha kb két hétre hívnák be őket, mert csak dolgozatokból meg szivatásból állna az egész. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!