Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ellátásilánc-menedzsment...

Ellátásilánc-menedzsment mesterképzéssel szerintetek milyen bér igény lenne a reális?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy multinál dolgozom logisztikai gyakornokként. Két éve kezdtem itt kereskedelem és marketing alapszakos gyakornokként. Mivel nagyon megszerettem ezt a területet úgy éreztem szeretném kicsit jobban elmélyíteni a tudásomat ezért elkezdtem a fent említett Msc-t. Nagyon motiváltnak érzem magam hiszen végre olyasmit tanulok ami tényleg érdekel, mellette pedig tudok dolgozni és további szakmai tapasztalatot gyűjteni.

Sajnos egy ideje viszont úgy érzem, hogy nem sok újdonságba akadok a munkám során. 2 év alatt szinte mindent megtapasztaltam már, néhány főállású dolgozó feladatát is ellátom olyan esetekben ha szabadságon vannak.

Szerintetek megérné MSc mellett megpróbálkoznom egy főállású pozícióval? (levelezőn csinálom a mestert fél évente 8 nap tömbösített órám van tehát 8-9 napot egyhuzamban minden félévben egyszer hiányoznék nem tudom, hogy ez mennyire lenne akadály egy cégnek, a vizsgák legtöbbször már nem érintik a munkaidőt mert hétvégén van az összes)

Illetve a másik dilemmám, hogy egy multinál sajnos csak egy nagyon pici részletébe tudok belelátni a logisztikai folyamatoknak. Ez néha zavar, mert gyakorlatban is szeretnék komplexebb tudásra szert tenni.

Elgondolkoztam azon, hogy ha váltanék, akkor egy kisebb céghez mennék ahol több mindenbe beletudnék látni.

Szerintetek mennyi lenne egy kisebb vállalkozásnál a reális bérigény ezen a területen? 2 év tapasztalat, folyamatban lévő Msc képzés és elsősorban Budapest és környéke érdekel.

Ha valakinek esetleg multis tapasztalata van azt se tartsa magában, tényleg érdekel, hogy nagyjából milyen összeg a reális.

2021. márc. 24. 17:07
 1/1 Vodafonelive ***** válasza:
100%
Most pont ilyen diplomával keresnek embert, tudnál nekem írni? IT-s cég Budapesten, de supply chain analyst kellene. Írj privátba. :)
2021. márc. 24. 17:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!