Hány igazolatlannál veszik el a családi pótlékot?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy átmentem az évben egy másik suliba. Most digitális oktatás van és már van 12 darab igazolatlanom. A felét nem is tudom hogy miből kaptam. Például kaptam tesiből 2 igazolatlant de azt sem tudtam hogy van testnevelés classroom mert utolso napon nem volt felirva a kodja a tablara. A tobbiek onnan tudták hogy ők már tavaj benne voltak. Az osztalyfőnökre meg nagyon félek ráírni mert szegyellem de mostanában valamiért nincs erőm semmihez sem és kicsit hanyag vagyok és pár feladatot nem adtam le..2021. márc. 19. 19:51
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!