Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hány éves korig nem ciki...

Hány éves korig nem ciki elmenni gólyatáborba?

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 18:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Én idősebb vagyok, mint az egyetemi "mentorom" :D
2010. aug. 18. 19:59
 12/15 anonim ***** válasza:
én 25 vagyok, és rególya leszek idén egy másik suliba, de nem voltam tavaly sem és most se megyek. nem azért mert öregnek érzem magam, csak baromira nem érdekel. ivás évközbe is lesz épp elég, minek dobjak ki egy rakás lóvét rá... bár ha nekem is anyuci fizetné még, akkor lehet mennék. :-D
2010. aug. 19. 08:31
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, hát nekem sem a szülők fizetik. Eddig dolgoztam, hogy összegyűljön az egyetemre a pénz. Csak egyetlen dolog miatt mennék, hogy ne teljesen 1 magam legyek.
2010. aug. 19. 20:27
 14/15 anonim ***** válasza:

A lényeg, hoyg először találkozol a társaiddal. Nme az életkorod a fontos, hanem hogy többféle oldalotokról meg tudjatok ismerkedni. 20 vagy 23 neked nagy különbség, de később rájössz, hogy mindegy. Én 43 vagyok, nekem egy 36 épp olyan kortársnak tűnik, mint eg y52.

Menj el. Ha ciki lesz, majd pirulsz, de ha nem mégy akkor már nem csak a korod miatt lennél más, hanem te lennél az aki nem volt ott, ez már kettő. Menj el, és simulj be! És élvezd az egyetemet! Különben is, lehet, hoyg lesz nálad idősebb. A legidősebb idei elsős 80 fölött van.

2010. aug. 25. 11:59
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi, hát elmentem:D:D igaz, hogy voltak idősebbek is, de csalódtam. Inkább egy gyerek táborra hasonlított általános koromból:D
2010. aug. 25. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!