Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a baj azzal, ha valaki...

Mi a baj azzal, ha valaki online órán eszik és iszik?

Figyelt kérdés

2021. márc. 11. 18:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ez ált. suli, nem közép, mert nálunk engedik az órán evést
2021. márc. 11. 19:24
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
És ha eszik, mit csinálnak? Kitiltanak?
2021. márc. 11. 19:33
 13/19 anonim ***** válasza:
38%

"Hát, ne haragudj, de miért ne lehetne inni előadáson?Ezt soha nem értettem.

Az oktatók is szoktak, ott a víz az asztalukon."

Inni mondjuk nálunk lehetett, de ahol nem lehet, ott sem kettős mérce, ha a tanárnak ott van egy pohár víz. Aki másfél órát végigbeszél, annak hamarabb kiszárad a szája, mint aki ugyanennyi ideig jegyzetel.

2021. márc. 11. 19:50
 14/19 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem az óran való evés eléggé kulturátlan dolog.

Ja,és a digitális óra is ugyan olyan tanóra,csak más formában.

2021. márc. 11. 19:52
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
7-es: Egyetemen egyetlen egy előadó volt aki még a ZÁROLT ásványvíz maitt is kisebb előadást tartott miért utálja ha előveszi bárki. Nem tudom mit képzelnek, komolyan azért az iváshoz rohadtul ne szóljon be a tanár. Igenis szükség van a szervezetednek, hogy igyál gyakran és nem óránként. (egyetemen 90 perc volt egy óra). De amúgy szerintem is ha online van óra hagy legyen már mindegy, hogy eszik-e otthon a gyerek vagy nem. Főleg ha le van mutolva.
2021. márc. 11. 20:45
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Ne kapcsolja be a kameràját . Nem lehet kötelező a kamera . Akinek számítógépje van annak sincsen .
2021. márc. 11. 20:50
 17/19 árokpart válasza:
83%
Édes Istenem de jó, hogy nem most vagyok diák sem közép és sem felsőoktatásbna. Komolyan mondom még a kórházak zárt pszichiátriai osztályai is szabadabbak mint ez az elmaradott, ócska, tekintélyelvű oktatási rendszer. Ott legalább ha bent tart a bírói-igazságügyi szemle akkor csak az épületet nem hagyhatod el meg telefon nem lehet nálad. Enni-inni beszélgetni, sőt társasjátékozni szórakozni is lehet kultúráltan, sőt vannak ilyen terápiák is.
2021. márc. 11. 22:48
 18/19 anonim ***** válasza:
10%
#17 azért megnézném, hogy pl. egy tárgyaláson végig zabálsz...
2021. márc. 12. 01:10
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskolában szerintem azért tiltják az evést, mert evvel gátolják azt, hogy a gyereknek elterelődik a figyelme. Az ember minél idősebb, annál több ideig tud több dologra is koncentrálni. Emellett egy 9 éves gyerek is simán össze fogja zsírozni a füzetét a kajával, egy középsulis meg csak tudja magától is, hogy arra azért oda kéne figyelni. (Emellett nekünk általánosban minden tantágyra volt füzetvezetési jegy, míg kozépben nem). Illetve egyszerűen illetlenség szerintem. Elvileg egy ,,hivatalos" dolgon veszel részt, mégha otthonról is, nem pedig egy ebédelőhelyen vagy.
2021. márc. 20. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!