Mi a baj azzal, ha valaki online órán eszik és iszik?
Elvileg senkinek semmi köze hozzá.
Ha a tanár beszól, nyugodtan meg lehet kérdezni hogy most azt akarja előírni, hogy ITTHON mit tehetek?!
Kérdező, alapvető udvariasság és a normalitás tiltja.
Az online óra is tanóra és attól mert otthon vagy még a tanulással kellene foglalkoznod és nem mással. Az evés és ivás azt jelenti hogy nem készültél az órára, mert nem keltél fel előtte időben hogy egyél vagy nem arra használtad a szünetedet amire kellett volna. tömören fogalmazva bunkóság ha előtte megmondták hogy ne tegye.
Ahol nem ez az elvárás ott természetesen nem gond, akkor ez egy megegyezés az oktatók és diákok között. De ahol eleve ezt kérik ott be kell tartani. Éppen úgy ahogyan elvárható hogy ne hallgass a háttérben metallica-t vagy ne alsógatyában ülj le a kamera elé csak mert nem volt kedved felöltözni.
Ez tuti valami középiskola.
Ott mániája a tanároknak,hogy nem lehet órán enni vagy egy korty vizet inni az órán.
Egyetemen sokkal lazábbak.
Ott nekünk mindig mondták az elején,hogy nyugodtan lehet enni,inni.Ne érezzék magukat frusztrálva.
#7 De nem azért teszik mert őket - az oktatókat - nem zavarja, hanem mert tudják jól, hogy hiába várnák el. Ma már egy egyetemista sz@rik arra hogy mit kellene tennie, csinálja amit akar. Az oktató meg ha ragaszkodik olyan elemi dologhoz hogy az előadás nem étterem, akkor a hallgatók maradinak meg minden rossznak elhordják és leminősítik, holott semmi köze ennek ahhoz hoyg milyen órái vannak. Emiatt a legtöbb oktató már beletörődött és inkább próbál jó fejnek tűnni és ezt mondja.
valójában rettentő zavaró úgy előadást tartani, az órán beszélni hogy a hallgatóság folyamatosan eszik, iszik.
8#
Hát, ne haragudj, de miért ne lehetne inni előadáson?Ezt soha nem értettem.
Az oktatók is szoktak, ott a víz az asztalukon.
Ez evéssel kapcsolatban meg, én még soha nem láttam "illatos" ételt enni előadások alatt.Illatos, mint kebab, burger, lángos ilyenek.A hallgatók többnyire péksüteményt csipegetnek.
És igen, nagyon maradi dolog tiltani az evés, ivást.Az egyetem nem katonai kiképzőtábor.
#9 Nálunk azért nem tiltották, mert nem nagyon volt ebédszünet. Ha valakinek úgy jöttek ki az órái, akkor örült, hogy az egyetem egyik végéből átért a másikba az óra kezdetére.
Semmi értelme olyan diákoknak előadást tartani, akik épp reggel 7 óta nem ettek semmit délután 3-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!