Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek van esély hogy...

Szerintetek van esély hogy idén nem lesz érettségi?

Figyelt kérdés
Én végzős vagyok. Senkinek nem kívánom ezt a helyzetet. 3x annyit kell tanulnunk, hiszen a digitális oktatás nem olyan intenzív mint az iskolai. Személy szerint 8kor kezdem és este 6 környékén szoktam abba hagyni a tanulást. Nehéz a segítségek ellenére is sokszor ugy érzem teljesen egyedül vagyok. Kimerítő helyzet, mentálisan a bezártság is hozzátesz még. Más elmenni az iskolába és figyelni, mint a szobában ülve október óta. Az én osztályom 1 hónapot járt mert karanténba kerültünk folyamatosan. Szeretnék érettségizni, továbbtanulni, jó eredményt. Semmi mást, csak vegyék figyelembe, hogy ez most egy nagyon nehéz helyzet. Könnyítsenek valamennyit, már kb 1 éve nincs normális oktatásban részünk, ne várják el azt amit normálisan tudtunk volna teljesíteni, mert egyszerűen így lehetetlen.
2021. márc. 11. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Majd az élet sem fog tekintettel lenni, hogy mit tudsz vagy nem tudsz a vírus miatt. A leendő munkahelyed mindent úgy megkövetel, mint évekkel ezelőtt. Jó, ha ezt tudomásul veszed. Tudom, hogy nem könnyű most Nektek, de ez van. Az életben ennek dacára helyt kell állni!
2021. márc. 11. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogyan a médiából értesültem, a tavalyihoz hasonlóan, az idén is lefolytatják az érettségiket.
2021. márc. 11. 17:15
 3/3 anonim válasza:
100%

Együttérzek, én is végzős vagyok. Már csinálom a tételeket, de volt olyan amibe bele se tudtam kezdeni. Nagyon siralmas a helyzet, mindent "elvettek" tőlünk: szalagavató, ballagás, szalagtűzés, szerenád, búcsúkoncert stb. Legszebb éveim azzal megy el hogy a gép felett görnyedek 7-22-ig minden nap.

Remélem nem lesz szóbeli, ha már most szükségállapot van, a mi és tanáraink egészségét kockáztatják, pláne meg hogy egy rakat idő kimaradt. Mi órán megnézünk egy videót és letudva a töri érettségi... Köszönöm

2021. márc. 13. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!