Szerintetek van esély hogy idén nem lesz érettségi?
Figyelt kérdés
Én végzős vagyok. Senkinek nem kívánom ezt a helyzetet. 3x annyit kell tanulnunk, hiszen a digitális oktatás nem olyan intenzív mint az iskolai. Személy szerint 8kor kezdem és este 6 környékén szoktam abba hagyni a tanulást. Nehéz a segítségek ellenére is sokszor ugy érzem teljesen egyedül vagyok. Kimerítő helyzet, mentálisan a bezártság is hozzátesz még. Más elmenni az iskolába és figyelni, mint a szobában ülve október óta. Az én osztályom 1 hónapot járt mert karanténba kerültünk folyamatosan. Szeretnék érettségizni, továbbtanulni, jó eredményt. Semmi mást, csak vegyék figyelembe, hogy ez most egy nagyon nehéz helyzet. Könnyítsenek valamennyit, már kb 1 éve nincs normális oktatásban részünk, ne várják el azt amit normálisan tudtunk volna teljesíteni, mert egyszerűen így lehetetlen.2021. márc. 11. 14:37
1/3 anonim válasza:
Majd az élet sem fog tekintettel lenni, hogy mit tudsz vagy nem tudsz a vírus miatt. A leendő munkahelyed mindent úgy megkövetel, mint évekkel ezelőtt. Jó, ha ezt tudomásul veszed. Tudom, hogy nem könnyű most Nektek, de ez van. Az életben ennek dacára helyt kell állni!
2/3 anonim válasza:
Ahogyan a médiából értesültem, a tavalyihoz hasonlóan, az idén is lefolytatják az érettségiket.
3/3 anonim válasza:
Együttérzek, én is végzős vagyok. Már csinálom a tételeket, de volt olyan amibe bele se tudtam kezdeni. Nagyon siralmas a helyzet, mindent "elvettek" tőlünk: szalagavató, ballagás, szalagtűzés, szerenád, búcsúkoncert stb. Legszebb éveim azzal megy el hogy a gép felett görnyedek 7-22-ig minden nap.
Remélem nem lesz szóbeli, ha már most szükségállapot van, a mi és tanáraink egészségét kockáztatják, pláne meg hogy egy rakat idő kimaradt. Mi órán megnézünk egy videót és letudva a töri érettségi... Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!